20 January 2012

Polaroid camera

Anaeyong haseyo~

Nak tanya dulu, korang tau tak apa tu POLAROID CAMERA ne? Sapa yang selalu melekat dengan cerita korea confirm pernah tengok. Kalau tak silap aku, dalam cerita He's beautiful ada,dalan WGM khuntoria pun ada. Perasan tak??






yeaaay..! This baby is polaroid camera. Cute kan? The reason aku nak benda ni cuma satu. I love making scrapbook yang banyak2 gambar. Cuci gambar sangat melecehkan sebab kena tunggu lama. I hate waiting. Sempat hilang mood nak buat scrapbook. Polaroid ne dia instant. Click and there u have the picture.
Sekarang ni aku masih survey2 harga.

Yang dalam gambar ni Fuji instax mini 7. harga dia dalam Rm228 (cHA-Ching!!)
Film dia paling murah Rm12-RM32 (Cha-Ching!!!)


Komen :::: AFFORDABLE! yeshh!


Im looking forward to this ^^

No comments:

Post a Comment