23 September 2011

Cerita Lama

Assalamualaikun hotties sekalian..

Hye korunk! Kalini aku nak cerita psal sambutan HariRaya kat sekolah aku. Act,jamuan ni untuk form6 jek. Trima Kasih banyak2 kat adik2 lower6 yang dah buat majis ni untuk kitorang kat upper6 ^^

Na bebel ni sebenarnya. Tujuan majlis ni dibuat sebab cikgu2 taknak kitorang terlalu LEKA beraya sebab naik cuti je dah dekat sangat nak trial. Tapi.....kitorang lagi suka LEKA beraya daripada membaca untuk trial.HAHA! yeaa,kami jahat. oyehh ^^ kitorang nak enjoy last year kat skolah. TOLONG FAHAM! Nak dijadikan cerita, menggila lah kitorang sehari suntok daripada pagi sampai petang merayam dari rumah ke rumah. PENAT!! mmg toksah na cakap ah..ta dikira perot yang dah mampat lagi tumpat. Mmg super penat ah. Tapi kitorang puas hati dan enjoy tanpa sikit pon rasa bersalah..ngee~

okeh! aku ade msalah na upload gamba dgn BERUKband neh.
ty aku wat entry susulan ye =)




No comments:

Post a Comment