17 January 2011

Too Much To Do Too Many TEMPTATION





Gambar di atas menjelaskan segalanya..Sekolah adlah punca kenapa aku semakin jauh dengan blog aku.SEDEY??! not really. Sbb aku sekarang dirasuk rasa ta rugi uwn kalu ta on9 neh.KAN KAN KAN??! owhh jgan hipokrit! Aku masih ketagih internet! Ta best sngat kalau sehari ta buka segala website kat net neh T.T .
Tp godaan dan keinginan na on9 hari2 terpaksa aku kawal sebab taon ni uwn na STPM. Plus, aku sangat busy dengan assignment (ecehhh..assignment! pftt..) HOMEWORK seyhh! Sebeban! Mungkin ada org yang still boleh on9 walaupun homework banyak.But seriously..NOT ME. sbb bila aku dah start aku susah na berhenti. Bila buat homework slash study ta plak susah na brenti. dy jadi lagi cepat brenti lagi best. HAHA.


Skarang ni plak dah mula busy dengan latihan sukan slash merentas desa. Lagi ta kemana ah aku. Yup! citer macam aku pegi jek an sukan2 neh..haha.Tp kalu aku pegi,kena Dok kat skola smpai petang, mlam dengan assignment yg brlmbak2 ue. Esokny KOMPEM ta siap! Sbenarny kalu ak balik awal uwn keje ak ta siap. Sbb.....HABIT! tangguh2 keje. Tah zaman kebrape na berubah ntah, WAKE UP! taon ne STPM! Maen je keje ko! ish3.MakChekMakChekSudaMulaMembebel =.="
Uhh..Yuran uwn aku ta byar gik neh, Rasany hari2 bpak aku tnye brape yuran,brape yuran..aku wat iklan colgate jek.Lupa la ayahhh!! SENILE SNAIL (bak kata Mdm Rosita). Dah bila fikiran sebok merawang2 ke awanan yang mendung..ane na engat?! ngee~ Tu belom citer hutang folio Kolo ng Aida gik. Poket da makin kempisssss...Slim suda poket aku! Mana gik na cekau duet nehh??


So skang ne aku na inform kat readers blog aku yg LANGSONG TA FOFULER NE, aku akan update blog weekend je. Etoo uwn kalau aku rajin la since aku handle 2 blog. Blog aku ng blog kelas aku 6A1. Padan la muka aku sbb aku yang gedik2 santai na buad blog kelas.HAMEK KO..! 
Soo, kalau ad post baru ty kuar la kat dashboard korang..Ta susa uwn kn kalu na tau? Simple la syg. Sambil berjoget pon bole dibuat. Wokkk...!

 NA PROMOTE CIKET...!

Ni blog kelas aku. Jempot menjenguk dan FOLLOW la kalau sudi.Aku ta paksaa..Uhukk! 
(ayat mntak simpati ta bole bla ^^) 

6A1 SSAJ 2011 





No comments:

Post a Comment