21 December 2011

im turning 19

Assalamualaikum~




harini DuaPuluhSatu haribulan ye.
Maksudnya harini birthday aku.
Maksudnya harini umur aku dah bertambah.
Maksudnye dah makin tua! OMG!

Boleh rewind tak? Aku nak kembali ke zaman kanakKanak riang gumbira yang kejenya nak berseronok tapayah pikir masalah! bolehhhhh.....????! As if! sila terus bermimpi. First of all aku na cakap THANKS! kepada family dan kawan2 yang dah wish birthday kat aku. Tak lupa la..Mr.HubbyLicious (okeh,over!) yang jadi org pertama yang wish! Dua kali dye wish. HAHA. thanks bertimbun2 buat kamu ^^

Apa aktiviti birthday girl harini? pedulik ke? tapayah la..huhu~ Takesah la. Aku na cerita jugak.

REASON : AKU HEPI ^^

Jadi aku nak the WHOLE WORLD tau aku hepi. ye,over sekali lagi =.=" Act, taun ni first time aku dapat sambut birthday aku dengan BoyF aku. Tahun lepas ada plan tapi tajadik disebabkan masalah teknikal. Tahun ni, Alhamdulillah niat tercapai. Im really greatful for that. Really really really really really really greatful for that. Its kinda sweet for him to planned it for me. Mungkin pada sesetengah org bnda ne cam kecik. Tp pada aku..its a BIZZARE thing that ever happen in my life. First timer la dear.



gifts dari family..luv luv luv y'allz ^^


Aktiviti start dengan tengok wayang. Aku pilih nak tengok Breaking Dawn. Tau dye tak minat..tp dye ikutkan je sbb dah lama aku mention nak tengok cerita tu. Akhirnya dapat juga..I really enjoy the show. Yang paling best, satu angan2 aku nak tengok movie tu dgan dye tercapai. Oyeayhhhh!
Pastuh pegi plesing2 dekat arcade..gambar ta banyak sebab perut lagi penting.Lapo giler..



Aku suka benda alah ni..first time dulu nampak kat BP



Plesing2 sama BoyF saya.
Though Like him more than that huge thing behind me.hehe.



yeaa...satu bukti.
he's trying to kill me =.="
Jgn ditanya mengapa ekspresi muka itu ku tayang


Selepas itu kami menapak ke KFC. Lepas order makan, BoyF cakap mau ke tandas. Aku pun terus la duduk. Neway, jumpa hamiza and the geng kat situ. Smpat gak mintak bday wish kesian. hehe. Tengah2 duduk tu tiba2 muncul la mr BoyF ni dengan kek sebijik..aku terus pakai blusher tebal2 (kau paham kan?) ye,sngat segan..haha.Jadi la segala sesi tiup2 lilin dan nyanyi2 lagu happy birthday oleh mr BoyF.Aku masa tu mmg tergamam..blur..kaku semua.Macam ta sangka plak dye akan belikan kek utk aku. Like, he spends so much for me today. Thanks dear ^^ u really surprised me



The Cake...Yummy!!


Neway..dapat juga ini....



Sekeping kad yang berjaya buat aku tersengih smpai ke telinga.haha. sigh~ seriously, i dont think that i can or could EVER find another one like you.  내가 사랑하는 당신을 너무 사랑해 ^^ oh..and it means "i love you so much dear"


2 comments:

  1. 내가 사랑하는 당신을 너무 사랑해..
    *i lOve yOu sO much..mwahx! ^^ saaayank ayg lbeyh~
    abg pOwn hepi gak dpt brsama ayg pd hari terindah ayg!

    ReplyDelete