23 December 2010

Masih BerDesign

Hye korang..   MissCeriPurple kembali utk berceloteh.hehe ^^ . Aku tak de banyak benda na di bebelkan di sini sbb masih sangat Bz design semula blog ni. Buat masa sekarang ni aku tengah cukup rajin BlogBejalan utk cari segala tutorial. Da naik bengong da kpale aku T.T cz setiap kali aku cuba utk buat certain benda ia tida menjadi.Sangat sakit hati! Aku confuse, apa template yg dorang pakai cz bila aku cuba find certain code, ia tida ada dalam template aku?? Byangkan bertapa tensionnya aku bila dah bersemangat na try tutorial..TA MENJADI..! =.=" owh sy rasa seperti mau berubah menjadi HULK! rawwrr!

No comments:

Post a Comment